Skip links

FIKS GROUP AB

Våra tjänster

Här kan ni se vårat utbud av tjänster.

Bemanning

På Fiks Group AB är vi sedan länge ett av de största och mest erkända bemanningsföretagen inom yrkesarbeten i Sverige. Vi arbetar med flera av Sveriges största företag och har vår spets inom industriarbete, tillverkning, lager och logistik.

Fiks Group erbjuder inhyrning av personal efter era behov. Fiks ska upplevas som en naturlig samarbetspartner oavsett vad som uppstår. Vårt största mål är att skapa nöjda kunder och nöjd personal, något vi är väldigt noggranna med.

Vi rekryterar kompetent personal, utvecklar och bemannar alla verksamheter. Snabbhet och kunnighet är er styrka och möjlighet.

Letar du jobb?

Det finns en mängd olika skäl till att våra kunder väljer att hyra in personal från Fiks Group: man vill skaffa sig handlingsutrymme, minimera riskerna med att ha en fast personalstyrka och göra fasta kostnader till rörliga. Man vill också kapa säsongsfluktuationer, öka tempot vid rekryteringar och tillföra kompetens som saknas inom organisationen.

Fiks Group arbetar proaktivt och lyhört redan från första kontakten, allt för att hjälpa våra kunder att växa. Våra värdeord ”Expertis”, ”Engagemang” och ”Resultat” genomsyrar hela vårt arbete.

Våra yrkesområden:

Industri
Tjänster inom alla områden, t ex kvalificerade fordonsmontörer, maskinoperatörer inom processindustrin, svetsare eller CNC-operatörer.

Lager & logistik
Våra uthyrda medarbetare arbetar t ex med truckkörning, plock och pack inom e-handel eller tömning av containers.

Administration & Kundtjänst
Exempel på tjänster kan vara assistenter, kundtjänstmedarbetare, innesäljare m.m.

Fiks Group är ett auktoriserat bemanningsföretag på Almega.